LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Kompresorska tehnika | Brezoljni kompresorji

Brezoljni kompresorji

 

Vijačni in centrifugalni brezoljni kompresorji CompAir

 

Brez oljni vijačni kompresorji - D in DH serije 

S tem ko se spreminja industrija se tudi njihove zahteve: v mnogih aplikacijah, je stisnjen zrak postal aktiven in v procesih, kjer zrak pride v stik s samim procesom, njegova kakovost postane kritična. Visoko tehnološke industrije zahtevajo višjo kakovost zraka. Da bi CompAir izpolnil te standarde je razvil izjemno paleto brez oljnih kompresorjev, D in DH serije. Ne samo to, da kompresorji zagotavljajo zrak brez olja, kompresorji dejansko na vsebujejo nikakršnega olja!

 

predstavitev_1 Novi kompresorji iz serije DH so najbolj učinkoviti kompresorji na trgu. Kliknite na sliko, če želite izvedeti več in si ogledate predstavitev serije DH.
predstavitev_2 Kompresorji serije D so zasnovani po industrijskih standardih za energetsko učinkovitost. Kliknite na sliko, da si lahko preberete več o seriji D.

 

Brezoljni centrifugalni kompresorji Quantima

 

Inovativni proizvajalec kompresorjev CompAir je posodobil pravila stiskanja zraka z lansiranjem novega, edinstvenega in dinamičnega brez oljnega kompresorja Quantima.

 

Z le enim vrtečim se elementom v magnetnem polju, revolucionarna Q-drive kompresorska sestava tvori jedro najnovejše verzije kompresorjev Quantima. Njegov edinstven rotor in neposredno gnan kompresijski element sta umeščena v aktivne, elektromagnetne ležaje, ki zaradi njihovih izjemnih lastnosti omogočajo hitrosti rotorja tudi do 60.000 vrt/min.

 

Klikni na spodnjo sliko in si poglej predstavitveni video najnaprednejše tehnologije Quantima!

 

Img 1036 drive_m

Img 1114 Quantima_logo_m

 

 

Več informacij na spletni strani www.quantima.com

 

Brez oljna aplikacija - video

 

Sistem enajstih CompAir brez oljnih kompresorjev, vključno s štitimi Quantima enotami, poženejo vodni curek v Dubajskem vodometu do 50 nadstropij visoko. The Dubai Fountain predstavlja najvišji vodomet na svetu.

 

Ogled kratkega video posnetka "Dubai Fountain Video".

 

 

Centrifugalni, recipročni in posebni procesni sistemi in kompresorji CAMERON

 

Cameronov Process & Compression Systems group zagotavlja standardne in po meri izdelane procesne pakete in kompresorske sisteme za ločevanje in obdelavo nafte in plina, vode ter trdnih snovi, pa tudi zemeljskega plina in sistemov stiskanja zraka. Kombinacija virov v naši skupini omogoča Cameronu, da lahko zagotavlja celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebam kupcev v različnih naftnih in plinskih trgih - proizvodnjam, ki se ukvarjajo z vrtinami, črpanjem in shranjevalcem nafte ali plina, prečiščevanjem, stiskanjem plina pred porabniki (fuel gas boosting) in še več. Naše produktne znamke so: CAMERON®, CONSEPT®, CYNARA®, HYDROMATION®, METROL®, MOZLEY™, NATCO®, AJAX®, SUPERIOR®, COOPER-BESSEMER®, TURBO-AIR®, MSG® in mnogo drugih.

 

Izberite oddelek spodaj, če želite izvedeti več:

procesni-sistemibatni-kompresorjicentrifugalni-kompresorji