LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Kompresorska tehnika | Hydrovavne lamelni kompresorji | Dejstva o uporabi Hydrovane lamelnih kompresorjev

Dejstva o uporabi Hydrovane lamelnih kompresorjev

 

 

Dejstvo 1
Zanesljivost

Predvidljiva ter dolga doba učinkovitosti.

 

Kot vedo obstoječi uporabniki iz izkušenj, kompresorji Hydrovane tečejo, tečejo in tečejo. Hydrovane kompresorji niso le zanesljivi temveč bodo delovali mnogo dlje, kot ostale vrste kompresorjev.
Vsekakor lahko pričakujete življenjsko dobo kompresorjev Hydrovane daljšo od 100.000 obratovalnih ur. Zanesljivo kot sam čas.

 

 

 

 

Dejstvo 2
Regulacija hitrosti

Regulacija hitrosti za popoln nadzor učinkovitosti.

Zakaj stiskati zrak, ko ga ne potrebujete? Kompresorji Hydrovane, z regulacijo hitrosti (RS) samodejno uravnavajo moč, da izpolnjujejo natančne zahteve sistema. Dejansko so Hydrovane RS kompresorji tako učinkoviti, da ob njihovi vključitvi v vaš sistem stisnjenega zraka lahko prihranite od 30 do 50% stroškov za energijo.


Nadzor in fleksibilnost, to je Hydrovane.


 

 

Dejstvo 3
Nizka stopnja hrupa

Pssssssst. Poslušajte pozorno.

Da bi slišali Hydrovane kompresor v delovanju, boste morali pozorno prisluhniti. Izjemno nizki delovni vrtljaji, v kombinaciji z odličnostjo projektiranja in inženiringa, vam omogočajo udobno delo poleg vašega Hydrovane kompresorja.

Je to zvočni predlog? 

 

Dejstvo 4
Prihrani vaš denar

Ali nimamo vsi radi produkt, ki je dobro zasnovan, učinkovit, najboljši v svojem razredu… in vam prihrani denar?

Kompresor Hydrovane je zasnovan tako, da vam varčuje denar. Brez menjave kovinskih delov, dobite dolgotrajno zanesljivo delovanje. Za popolno brezskrbnost vam ponujamo dodatno razširjeno 10-letno garancijo.

Nasmejani boste vso pot do banke. 

 

Dejstvo 5
Majhen odtis

Pametno. Zelo pametno.

Oblikovalska Hydrovane ekipa je iz ležeče izvedbe kompresorja izdelala novo navpično paleto kompresorjev. Z obstoječo preverjeno lamelno rotacijsko tehnologijo kompresije so zmanjšali število delov in zmanjšali stroške vzdrževanja – vse v elegantnem ohišju.

Oh, in dali so mu najmanjšo sled izmed vseh kompresorjev v svojem razredu! 

 

Dejstvo 6
Nizki delovni vrtljaji

Zelo je redko, da bi občudovali nekaj, kar je namerno narejeno, da gre počasneje.

Hydrovane kompresorji so izdelani z edinstveno rotacijsko lamelno tehnologijo, ki deluje ob zelo nizkih vrtljajih. To prispeva k zagotavljanju dolge dobe delovanja z izjemno zanesljivostjo. V zameno znižuje stroške vzdrževanja in preprečuje drage nepričakovane zaustavitve.

Hitro boste cenili počasnejšo opcijo.