LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Kompresorska tehnika | Standardni batni kompresorji | Industrijski batni kompresorji serije M

Industrijski batni kompresorji serije M

 

M serija batnih kompresorjev z direktnim prenosom je namenjena za profesionalno uporabo v industriji. Na voljo so tako oljne kot brez oljne aplikacije. Konstrukcija kompresorjev je robustna, vendar še vedno ekonomična.

Kompresorji so intenzivno zračno hlajeni preko ventilatorja elektromotorja. Pripravljene so opcije eno ali dvo-stopenjske kompresije z vmesnim hlajenjem. Kompresorji CompAir serije M izpolnjujejo visoke mednarodne standarde za industrijsko uporabo.

 

Skozi dolga leta razvoja in delovanja, so kompresorji CompAir serije M, preizkušeni v številnih proizvodnih procesih. Posebno uporabni so v mnogih bencinskih servisih, avto servisih, delavnicah in tovarnah kot individualno optimiziran vir energije za delovanje strojev in naprav, ki zahtevajo stalen in neprekinjen stisnjen zrak.

Dokazani so znova in znova v najtežjih pogojih delovanja (npr. zelo nizke temperature, ko se kompresorji uporabljajo v snežnih topovih). Zelo primerni so tudi za občutljive aplikacije, kot na primer v medicini in proizvodnji hrane, ter bio-plinarnah in sistemih za oskrbo s pitno vodo.

 

Kompresorski cilindri so narejeni iz visoko kakovostne sive litine, z globokimi hladilnimi rebri in tlačno litih aluminijastih pokrovov cilindrov. Vmesni hladilniki izdelani iz aluminijastih cevi s hladilnimi rebri. Intenzivno hlajenje z aksialnim ventilatorjem iz litega železa. Uporabljeni le visoko kvalitetni iglični ležaji, tlačne sklopke priznanih proizvajalcev skupaj s števci delovnih ur in energetsko varčnimi elektromotorji EFF1, zaščite IP54, razreda F.

 

Za izbor večjih industrijskih oljnih ali brez oljnih batnih kompresorskih enot kliknite tukaj.

 

Industrijski batni kompresorji serije M Industrijski batni kompresorji serije M 4 Industrijski batni kompresorji serije M 2 Industrijski batni kompresorji serije M 1 Industrijski batni kompresorji serije M 5