LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Kompresorska tehnika | Stiskanje in priprava plinov

Stiskanje in priprava plinov

 

CompAir in Cameron sistemi za stiskanje zraka uporabljajo številčne različne tehnologije. Te vključujejo batne kompresorje, vijačne kompresorje, centrifugalne kompresorje, lamelne kompresorje in prevozne sisteme za stiskanje zraka.

 

Na razpolago imamo popolnoma novo ponudbo brez oljnih industrijskih kompresorjev za aplikacije, kjer je podana potreba po stisnjenem zraku 100% brez sledi olja ISO Class ZERO (ISO 8573-1 2010).

 

Kompresorji so izdelani po visoko zahtevanih standardih, ki so določeni po ISO 9000. CompAir in Cameron sta še dodatno izpopolnila in racionalizirala svoje zmogljivosti proizvodnje z znatnimi naložbami v kakovostne proizvodne procese sistema Six Sigma.

 

Opravljamo vam preglede sistemov stisnjenega zraka z namenom, da vam pokažemo koliko lahko prihranite s sistemom za stiskanje zraka. Na razpolago imamo opremo in za vas prilagojene rešitve za vaše specifične potrebe sistema.

 

Predanost izdelavi kakovostnih sistemov za stiskanje zraka je privedla do široke palete izdelkov, ki so znani kot World Series- popolen nabor izdelkov iz katerega si lahko naše stranke izberejo proizvod po njihovih zahtevah in standardih, kjerkoli na svetu se nahajajo in kjerkoli se nahaja njihov proizvodnja proces. Prosim izberite izdelek v nadaljevanju. To poglavje vsebuje pregled vseh produktov, ki tvorijo World Series- Sistemov za stiskanje zraka.

 

 

Za podrobnejše informacije o posameznih načinih stiskanja obiščite: