LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Kompresorska tehnika | Visokotlačni kompresorji

Visokotlačni kompresorji

 

Visokotlačni kompresorji Reavell & MAKO

 

Reavell & Mako sta znamki korporacije CompAir, ki sta močno vezani na proizvodnjo visoko tlačnih kompresorjev. Spletno stran, ki je namenjena le sistemom visokega tlaka, lahko najdete na: www.reavell.com. Za več informacij o široki paleti namenskih kompresorjev proizvajalca Reavell lahko najdete le s klikom na predlaganem naslovu. Organizacija je locirana na 3 ločenih proizvodnih centrih po celem svetu. Začetek proizvodnje omenjenih kompresorjev sega v daljno leto 1898.

 

visokotlacni_1

 

Družba CompAir Reavell iz Ipswich-a, Anglija, je postala skozi več kot 100 let obstoja vodilna svetovna znamka v proizvodnji visoko tlačnih batnih kompresorjev. Sir William Reavell je osnoval družbo Reavell & Co Ltd leta 1898 na naslovu Ranelagh Road v Ipswich-u. S prevzemom družbe s strani CompAir-a, se je glavni del proizvodnje leta 2005 preselil v popolnoma novi, visokotehnološki proizvodni obrat White House Industrial Estate.

visokotlacni_2

 

 

Visokotlačni kompresorji J.A. Becker & Söhne

 

 

Proizvodni program obsega vse od malih, obrtnih kompresorjev pa vse do velikih, industrijskih kompresorjev. Tlačno območje od 10 do 350 barG. Njihova uporaba je primerna v mnogih industrijskih obratih za potrebe tlačnih preizkusov, kot pogonski element visokonapetostnih preklopnih stikal, hidro in termo elektrarnah, ali za polnjenje visokotlačnih jeklenk potapljačev in gasilskih brigad.

 

V zadnjih letih se je proizvajalec specializiral v proizvodnji visoko tlačnih aplikacij kot tudi kompresorjev za dušik in inertne pline. Največja rast v razvoju pa je na področju kompresorjev za stiskanje zemeljskega plina (CNG) za potrebe črpalnih postaj za tovorna, avtobusna ali osebna vozila.