LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
O nas | Kdo smo

Kdo smo

 

KOMP-R d.o.o. predstavlja eno vodilnih podjetij na trgu Republike Slovenije s področja inovativnih energetskih rešitev. Naša primarna usmeritev je reševanje energetsko zahtevnih aplikacij s področja proizvodnje ter priprave stisnjenega zraka in ostalih plinov. Hkrati z našimi rešitvami izpolnjujemo visoke tehnične zahteve uporabnikov tudi s področja industrijskega hlajenja.

 

Navkljub našemu relativno kratkemu obstoju, prevzemamo eno izmed vodilnih mest ponudnikov visoko kvalitetnih ter energetsko najučinkovitejših kompresorjev, njihove spremljajoče opreme, generatorjev dušika in kisika, ter opreme industrijskih hladilnih sistemov. Naša fleksibilnostpo vsem slovenskem trgu ter tudi ostalih trgih bivše Jugoslavije nam omogoča, da prepoznamo hitro rastoče tržne niše znotraj energetskega, industrijskega in okoljskega sektorja, ter sektorja storitev.

 

 

Naši poslovni partnerji

 

CompAir

CompAir je vodilni svetovni dobavitelj, ki zagotavlja visoko zmogljive kompresorje ter spremljajočo opremo, z nizkimi stroški obratovanja, primerne za široko paleto aplikacij. Z obsežno prodajno mrežo predstavništev ter distributerjev po vseh kontinentih. CompAir ponuja globalno strokovno znanje in izkušnje z resnično lokalno servisno podporo, ki zagotavlja popolno podporo naši napredni tehnologiji. CompAir najnaprednejše tehnologije, kot so Quantima in Q-life, prav tako pomagajo strankam doseči cilje trajnostnega razvoja, z energetsko učinkovitimi in brez oljnimi kompresorji, ki ponujajo znatno manjši vpliv na okolje. CompAir ima danes inovativen odgovor za celotno paleto vijačnih, batnih, centrifugalnih in lamelnih kompresorjev, vključno z visoko tlačnimi, brez oljnimi in prevoznimi modeli v primerih stiskanja zraka ter ostalih plinov. Za ogled zgodovine družbe CompAir kliknite tukaj.

 

Cameron

Cameron je vodilni ponudnik pretočne opreme, sistemov in storitev za naftno, plinsko in procesno industrijo po vsem svetu. S svojo svetovno proizvodnjo, inženirstvom in prodajno-servisno mrežo. Cameron sodeluje z izvajalci, ki uporabljajo vrtalne naprave, naftnimi in plinskimi proizvajalci, cevovodnimi operaterji, rafinerijskimi in drugimi procesnimi proizvajalci, ki se ukvarjajo z nadzorovanjem, usmerjanjem, prilagajanjem, procesi, merjenji ter s stiskanjem plinov in regulacijo pretokov. Za ogled zgodovine družbe CAMERON kliknite tukaj.

 

Inmatec

Inmatec je vodilni mednarodni proizvajalec generatorjev dušika in kisika. Generatorji so v popolnosti razviti in izdelani v Nemčiji. Njihove naprave so instalirani in v funkciji delovanja na vseh svetovnih kontinentih. Na sedežu podjetja, v bavarskem mestu Herrsching, vam ponujajo prodajo, načrtovanje, proizvodnjo, testni center, projektno vodenje, upravljanje in koordinacijo poprodajnih uslug. Posebna pozornost je namenjena njihovi proizvodnji in inženiringu v mestih Herrsching in Frankfurt pri Mainu. Z njihovimi serijskimi proizvodi vam iz sodobnih razvojno proizvodnih centrov nudijo visoko kvalitetne rešitve stacionirane ali mobilne proizvodnje dušika in kisika. Tudi v zelo majhnih proizvodnih količinah. Za posebne sisteme dobavljajo generatorje visokih oz. zelo visokih sistemskih zahtev – konfiguracija po specifikaciji naročnikov.

 

CS Instruments

CS Instruments GmbH je kratica, ki označuje 30 let zagotovljene kakovosti na področju merilne tehnologije za stisnjen zrak in pline. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 v Nemčiji kot majhno podjetje za servis stisnjenega zraka, s časoma so CS InstrumentsGmbH postali mednarodno podjetje s svetovno distribucijsko mrežo in globalno navzočnostjo.

 

Gardner Denver Wittig

Gardner Denver Witting je svetovni proizvajalec ventilatorjev, kompresorjev za stisnjen zrak, črpalk za goriva, visokotlačnih črpalk za vodo, črpalk s tekočinskim obročem in ostalo dodatno opremo. Od leta 1998 je Wittig del inkorporacije Gardner Denver, saj je le ta razdeljen na več oddelkov.

 

Elmo Rietschle

Družba Elmo Rietschle je bila ustanovljena z združitvijo svetovno znanih podjetij s področja vakuumske tehnologije. Elmo Technology in Rietschle, se je pridružila podjetju Gardner Denver. Združeno podjetje razvija in proizvaja opremo za prenos tekočin in vakuuma. Ponujajo edinstven izbor stransko kanalnih puhal (side channel blowers), radialnih ventilatorjev, suho tekočih in oljno mazanih lamelnih vakuumskih črpalk in kompresorjev, vijačnih vakuumskih črpalk, zobniških črpalk in kompresorjev, kot tudi vakuumske črpalke in kompresorje s tekočinskim obročem.

 

Nash

Nash Engineering je bilo ustanovljeno leta 1905. Gardner Denver Nash je bil preimenovan in pridružen septembra 2004, ko je Gardner Denver pridobil Nash_Elmo Industries od Audaxa. Nash_Elmo je rezultat združenih podjetij, katero je bilo Simensova hčerinska družba. Nash_Elmo je svetovno vodilno podjetje na področju vakuumske tehnologije, sestavljeno je iz podjetja Nash, ki je vodilno na področju oljno mazanih vakuumskih črpalkah in Elmo, ki je vodilno na področju stransko kanalnih puhal.

 

Chiller Frigoriferi

Chiller Frigoriferi sestavlja skupina strokovnjakov s področja industrijskega in komercialnega hlajenja. Sedež podjetja je lociran v Piove di Sacco v bližini Padove (Italija). Vse hladilne enote so oblikovane, narejene in preizkušene v Padovi. Njihov proizvodni obrat je vedno na voljo za pomoč pri testiranju funkcionalnosti in delovanja njihovih hladilnih enot. Filozofija njihovega podjetja je transparentnost, ki je vrednota za dolgo in uspešno sodelovanje.

 

Lutos

Znamka LUTOS ima svoj sedež na Češkem, kjer je tudi glavna proizvodnja puhal. LUTOSOVA puhala se kupujejo in servisirajo kjerkoli na svetu, saj ima LOTUS široko mrežo distributerjev in serviserjev v Evropi, Rusiji, Aziji in Ameriki.

 

EMEC

Electronic Metering Equipment and Control Ltd (EMEC) so vodilni proizvajalci dozatorjev dozirnih črpalk in postaj za kemično pripravo vode. Vsi sistemi so podprti z napredno izdelanimi produkti.

 

Pineco

Pineco je Italijansko podjetje, ki je znano po svoji visoko standardni opremi za prečiščevanje vode. Njihov sedež podjetja in logistični center se nahajata v Veroni. Sestavljajo ga oddelki za prodajo, oddelek za razvoj in raziskave, uprava, tehnična služba, logistični center ter proizvodnji obrat. Asortima produktov zajema, mehčalce vode, kemični dodatki za pripravo vode in prečiščevanje toplovodnih ali hladilnih sistemov, dozirne črpalne postaje za kemikalije in filtracijo vode.

 

Wortmann

Podjetje Wortmann –druckluft GmbH deluje že več kot 37 let. Sedež podjetja se nahaja v Nemčiji. Ponujajo vam praktične rešitve pri sistemih za stisnjen zrak in energijo. Pomagajo pri načrtovanju in montaži celotnega sistema stisnjenega zraka. So strokovnjaki na področju tlačnih posod, ter na področju tehnologije hlajenja in klimatizacije.

 

Bambi Compressors

Bambi Air Compressors Ltd je bilo ustanovljeno leta 1977 in uživa svetovni sloves kvalitetne poprodaje in servisnih storitev. Izdelujejo inovativne in skrbno zasnovane izdelke. Njihove raznolike izdelke je najti na različnih področjih industrije.

 

Donaldson

Podjetje Donaldson je en večji in uspešnejši proizvajalec filtrov na svetu. Od leta 1915 je njihova inovativna tehnologija razreševala kompleksne filtracijske probleme, da bi izboljšali življenja ljudi, povečali učinkovitost opreme in varovali okolje.

 

Beko Technologies

Beko Technologies razvijajo, proizvajajo in prodajajo komponente in sisteme po vsem svetu za optimalno kakovost stisnjenega zraka. Že več kot tri desetletja BEKO TECHNOLOGIES razvija, proizvaja in prodaja visoko kakovostne, zanesljive in učinkovite komponente in sisteme za predelavo stisnjenega zraka in kondenzacijsko tehnologijo.

 

Johnson Controls YORK

Johnson Controls je globalna družba, ki deluje na raznolikih področjih kot sta gradbena in avtomobilska industrija. V našem programu predstavljamo opremo za ogrevanje, prezračevanje, klimatizacijo in hlajenje.

 

Refrion

Refrion group je dinamična in inovativna družba v Evropi, katera se ukvarja s toplotnimi izmenjevalci. Družba je bila ustanovljena leta 2002. Refrion group sestavljajo različna podjetja, ki skupaj izdelujejo suhe hladilnike, kondenzatorje in ponujajo svoje storitve na trgu.

 

Sicomat

Sicomat je vodilna znamka v sektorju za transport plinov in tekočin. Na trgu ponujajo široko paleto izdelkov, ki so uporabni na različnih področjih, predvsem v industriji, ki se ukvarja z avtomatizacijo tekočin, v avtopralnicah in obrtnem sektorju ter tam kjer potrebujejo pomoč pri prenosu tekočin.

 

Prevost

Od leta 1978 Prevost izdeluje produkte za razvode stisnjenega zraka in sisteme za distribucijo tekočin. Podjetje proizvaja svoje izdelke za področja industrije in avtomobilski sektor, kjer uporabljajo hidravlično in pnevmatsko energijo. Prevost patentira svoje izdelke, zaradi industrijskih sektorjev za katere izdeluje opremo. Prevost je skozi leta izkušenj široko razširil svojo mrežo distribucije tudi v ostalo Evropo in Ameriko.

 

J.A. Becker

Kot srednje veliko podjetje z več kot 110 letnimi izkušnjami in tradicijo je J.A. Backer&Söhne na vrhu razvoja, proizvodnje in dobave visoko kakovostnih dvigal in kompresorjev. Podjetje sledi zahtevam trga na tem hitro se razvijajočem področju. Vsi izdelki dosegajo najvišje varnostne standarde ter dolgo življenjsko delo.