LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Pogoji uporabe

Splošni prodajni pogoji

 


Spletno trgovino na internetni strani www.qualitas.si upravlja podjetje Osnova.

 

NAROČANJE

Naročila sprejemamo v internetni trgovini. Vsako naročilo bomo preverili in ga potrdili še pisno, z mailom in računom, ki ga boste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni. Vaša naročila bodo shranjena na sedežu našega podjetja. Kupci imajo pravico do vpogleda svojega naročila in pogodbe na sedežu podjetja, oziroma lahko s pisnim zahtevkom naslovljenim na sedež podjetja, pridobijo kopijo po pošti. Upravitelj si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

 

CENE

Vse navedene cene so v eurih - EUR in vsebujejo davek na dodano vrednost - DDV ter veljajo od 20. 5. 2009 do izdaje novega cenika. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini. Nekatere slike so simbolične.

 

DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI

Naročeno blago bomo dostavili najkasneje petih delovnih dni po nakupu. 

 

NAČIN PLAČILA

Plačilo je mogoče samo v enkratnem znesku, ob dostavi

 

JAMČIMO, DA JE VSAK NAKUP V SPLETNI TRGOVINI.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Panakea vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).
 
Podjetje Panakea je zavezano k varovanju zasebnosti in je dolžno ščititi zasebnost uporabnikov svoje spletne strani, kot tudi zaupnost podatkov svojih kupcev. Upravitelj spletnih strani mora spoštovati določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki bodo varovani in brez kupčevega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam. Naročnik s potrditvijo naročila dovoljuje upravitelju spletne trgovine upravljanje z osebnimi podatki v poslovne in propagandne namene.