LogoSmall
Logo
Inovativne energetske rešitve
Innovative Energy Solutions
menu
Servisne storitve

Servisne storitve

 

KOMP-R servisne storitve so neposredno odgovoren poslovni proces, ki omogoča našim partnerjem mirno, ekonomično in pred vsem varno delovanje opreme brez nepotrebnih ter nepričakovanih zaustavitev. Združujejo visoko strokovno izurjenost in mnoga leta prakse v najzahtevnejših delovnih procesih.

 

Z najvišjo stopnjo strokovnosti, zagotavljamo našim uporabnikom odličen odzivni čas, vedno nadzorovano kvaliteto storitve in ustrezno zalogo intervencijskih rezervnih delov.

 

Družba KOMP-R je registrirana pri ARSO za rokovanje s hladilnimi plini. Naša strokovna servisna ekipa opravlja servisno vzdrževalne posege na vseh hladilno sušilnih napravah, ki delujejo kot samostojne hladilne naprave ali kot tudi hladilno sušine naprave v sklopu industrijskih hladilnih sistemov in kompresorskih postaj. Z našimi servisnimi pogodbami vam nudimo največjo razpoložljivost vaše opreme, predvidljive stroške vzdrževanja in maksimalni izkoristek opreme.

 

Kvalitetni rezervni deli

Z uporabo originalnih rezervnih delov, boste uporabili le elemente proizvedene z najvišjo stopnjo kontrole in uporabnosti. Z uporabo neustreznih, neoriginalnih elementov povečujete možnost večjih stroškov okvar v prihodnosti. Z uporabo najhitrejših transportnih poti, vam zagotavljamo najkrajši čas dostave kjer koli se nahajate.

 

Garancije

Družba KOMP-R d.o.o. vam nudi široko paleto dolgoročnih servisnih pogodb iz programa stisnjenega zraka ali industrijskega hlajenja. Z veseljem bomo našli primerno obliko tudi za Vas.

 

Za vse dodatne informacije kontaktirajte našo servisno službo tukaj!